Adviesmogelijkheden

U kunt bij mij terecht voor het gehele ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces. Als ervaren architect kan ik het gehele bouwproces voor u verzorgen en begeleiden. Van ontwerp tot realisatie. Vanuit mijn jarenlange ervaring bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) ken ik als geen ander de vereisten op het gebied van functionele indeling, technische eisen, toekomstbestendigheid en financiering.

Door mijn uitgebreide netwerk kan ik u op het juiste moment koppelen aan de juiste adviseurs. Bijvoorbeeld op het gebied van financiering, juridische zaken, subsidies, installatietechniek, duurzaamheid of akoestiek.  

Vragen? Bel of mail gerust! 

Tarieven en afspraken

Uurtarief (prijspeil per 1-2-2024): € 125 excl. BTW.

Tarief is inclusief print- en administratiekosten, exclusief BTW en reiskosten. Voor uitgebreide ontwerp- en adviestrajecten ontvangt u een offerte op maat. Daarin leggen we de te verrichten werkzaamheden vast, gekoppeld aan een vast honorarium. Offertes hebben een geldigheidsduur van 30 dagen.

Reiskosten

Ik reis bij voorkeur met het OV. Reiskosten worden gedeclareerd op basis van daadwerkelijk gemaakte kosten (OV en/of deelauto). Wanneer ik met eigen auto kom is het kilometertarief €0,23/km excl. BTW.

Voorafgaand aan de werkzaamheden leggen we onze afspraken schriftelijk vast. Op onze overeenkomst is de DNR2011 (Rechtsverhouding opdrachtgever – architect/adviseur) van toepassing. Een digitale versie van de DNR 2011 vindt u op deze site.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn